foto

Kim Director

  • nar. 13.11.1974 (45 let)
    Miami, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Death Rider in the House of Vampires
InstaFame
2018 Plán pomsty (TV film)
2017 The Super
2016 Delinquent
Detours
Rozpolcený
2014 The Last American Guido
2010 Errand_boy
2006 Life Is Short
Live Free or Die
Spojenec
Zločin
2005 Charlie's Party
2004 Nesnáší mne
Tony 'n' Tina's Wedding
2002 Unforeseen
2000 Blair Witch WebFest
Síla klamu
Záhada Blair Witch 2
1999 Krvavé léto v New Yorku
1998 Nejlepší hráč

TV seriály

2019 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Finish It (S03E08)
The Camera Loves You (S03E01)
2018 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
The Feminism Part (S02E07)
All You'll Be Eating is Cannibals (S02E05)
What Big Ideas (S02E04)
další epizody (6)
2017 Ona to musí mít (TV seriál)
#Proměna (GENTRIFIKACE) (S01E09)
#Láskanájemnezaplatí (POKUD MĚ DOSUD NEZNÁŠ) (S01E08)
#Láskajeláska (SEXUALITA JE PROMĚNLIVÁ) (S01E04)
další epizody (4)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
My Name is Ruby (S01E08)
Au Reservoir (S01E07)
Why Me? (S01E06)
další epizody (7)
2016 Jak prosté (TV seriál)
Unesená a odhozená (S05E03)
2014 Gotham (TV seriál)
Kozí duch (S01E06)
Dobrá manželka (TV seriál)
Parallel Construction, Bitches (S05E13)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Den p*čuvzdání (S01E09)
2012 Vzpomínky (TV seriál)
The Following Sea (S01E15)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Hledej své šťastné místo (S02E01)
Odložené případy (TV seriál)
Autosalon (S06E06)
2007 Cavemen (TV seriál)
2006 Žralok (TV seriál)
Dial M for Monica (S01E09)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Běsnění (S04E24)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Spolek (S04E12)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Coming Down Hard (S15E04)
2003 Sex ve městě (TV seriál)
Rozchod (S06E07)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Bronx Cheer (S11E16)