foto

Paul Leonard-Morgan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Lidé zítřka
2017 Amber
2014 Grumpy Cat's Worst Christmas Ever (TV film)
2013 Bájní tvorové: Dračí hrobka
Kódované vysílání
Putování s dinosaury
2012 Dredd
2011 Všemocný
2008 Love Me Still
2007 Popcorn
2004 Does God Play Football?
Fallen (TV film)
2003 Sredni Vashtar
2002 That Old One
2000 Marcie's Dowry
Somersault
1997 California Sunshine

TV seriály

2020 Tales from the Loop (TV seriál)
Home (E08)
Enemies (E07)
Parallel (E06)
další epizody (8)
Dynastie (TV seriál)
Většinu věcí vidíš černobíle (S03E13)
Bojové linie (S03E12)
Zranění, které se možná nikdy nezhojí (S03E11)
další epizody (5)
2019 Dynastie (TV seriál)
Senzační proces Blakea Carringtona (S03E08)
Nepromyšlená reakce (S03E07)
2018 Dynastie (TV seriál)
Královna pohárů (S02E05)
Sluníčkáři v pekle (S02E04)
Chůva končí (S02E03)
další epizody (10)
2017 Dynastie (TV seriál)
Shnilotina (S01E09)
To nejlepší v životě (S01E08)
Doušek vlastní medicíny (S01E07)
další epizody (8)
2016 Murder (TV seriál)
The Big Bang (E03)
Lost Weekend (E02)
The Third Voice (E01)
Všemocný (TV seriál)
Finále 2/2 (E22)
Finále 1/2 (E21)
Ahoj, jsem Rebecca (E20)
další epizody (11)
2015 Všemocný (TV seriál)
Mozek na drogách (E11)
Vraždící ruka (E10)
Velitelství! (E09)
další epizody (11)
2012 Falcón (TV seriál)
2011 MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S10E06)
Epizoda 5 (S10E05)
Epizoda 4 (S10E04)
další epizody (6)
2010 MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S09E08)
Epizoda 7 (S09E07)
Epizoda 6 (S09E06)
další epizody (8)
2009 MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S08E08)
Epizoda 7 (S08E07)
Epizoda 6 (S08E06)
další epizody (8)
2008 MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S07E08)
Epizoda 7 (S07E07)
Epizoda 6 (S07E06)
další epizody (8)
2007 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S06E10)
Epizoda 9 (S06E09)
Epizoda 8 (S06E08)
další epizody (10)
2006 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
Epizoda 9 (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
další epizody (10)
2004 The Brief (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Dokumentární

2019 The Quiet One
2018 American Dharma
2017 Wormwood (TV seriál)
Chapter 6: Remember Me (E06)
Chapter 5: Honorable Men (E05)
Chapter 4: Opening the Lid (E04)
další epizody (6)
2016 The B-Side: Elsa Dorfman's Portrait Photography
2014 Putování s dinosaury 3D
2012 Zelená planeta (TV seriál)
2010 Making Scotland's Landscape (TV seriál)
2008 A History of Scotland (TV seriál)
2007 J.K. Rowling: A Year in the Life (TV film)
2006 Galapágy (TV seriál)
1990 Cutting Edge (TV seriál)

TV pořady

2016 The Grand Tour (TV pořad)