foto

Jack Wild

  • nar. 30.9.1952
    Royton, blízko Oldhamu, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.3.2006 (53 let)
    Tebworth, Bedfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Celebrate 'Oliver!' (TV film)
Moussaka & Chips
1998 Basil
1991 Robin Hood: Král zbojníků
1982 Alicja
1976 Keep It Up Downstairs
1973 14
1972 The Pied Piper
1971 Flight of the Doves
Melody
1970 Pufnstuf
1968 Oliver!
1967 Danny the Dragon

TV seriály

2000 Sbal prachy a vypadni 2 (TV seriál)
1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)
1978 Everyday Maths (TV seriál)
1976 Our Mutual Friend (TV seriál)
1973 Sigmund and the Sea Monsters (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1969 H.R. Pufnstuf (TV seriál)
1967 Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1966 George and the Dragon (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

TV pořady

1969 The Engelbert Humperdinck Show (TV pořad)
The Liberace Show (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace