foto

Marika Dominczyk

  • nar. 7.7.1980 (40 let)
    Kielce, Swietokrzyskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Let's Kill Ward's Wife
2009 I Hope They Serve Beer in Hell
2008 Dostaňte agenty Bruce a Lloyda
Who Do You Love
2007 Bag Boy
Manchild (TV film)
2005 40 let panic
Confessions of a Dog (TV film)
2004 Invitation to a Suicide
2002 Porn 'n Chicken (TV film)
2001 Ve tři ráno

TV seriály

2020 Havaj 5-0 (TV seriál)
He kauwa ke kanaka na ke aloha (S10E16)
2019 Whiskey Cavalier (TV seriál)
Česká spojka (E13)
Will na lovu (E10)
Zpověď nebezpečné mysli (E08)
další epizody (5)
Chirurgové (TV seriál) - a.z.
My Shot (S16E08) - a.z.
2017 Chirurgové (TV seriál)
V jednom ohni (S13E24)
Pravá podstata (S13E23)
Pootevřené dveře (S13E22)
další epizody (9)
2016 Chirurgové (TV seriál)
Ty jsi nic neudělal (S13E09)
Proč mě chceš změnit teď? (S13E07)
2013 Vegas (TV seriál)
Two of a Kind (E15)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Caller (S09E10)
2011 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Dědictví krve (S02E07)
Bratři a sestry (TV seriál)
Svatební překvapení (S05E22)
V dobrém i ve zlém (S05E21)
2009 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Endgame (S04E21)
2008 Dr. House (TV seriál)
Nežádoucí účinky (S05E03)
2007 Bratři a sestry (TV seriál)
Další Walker (S01E16)
Valentýnský masakr (S01E14)
Jde sem něco divného (S01E13)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Chyby se stávají, část 1. (S01E08)
Chladné přijetí (S01E07)
Pro děti (S01E06)
další epizody (4)
Heist (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena z letiště (S01E10)
2004 Help, The (TV seriál)
North Shore (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2001 Witchblade (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Consent (S02E10)
2000 The $treet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky