foto

Stephen Gevedon

  • nar. 30.3.1966 (52 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Drunk Parents
2016 Catfight
Madoff (TV film)
2015 The World Made Straight
Those People
2013 The Devil You Know
2012 Archaeology of a Woman
Hellbenders
2010 13
2009 Children of Invention
Frank the Rat
2005 Válka světů
2003 Music
Undermind
2002 Bridget
2001 Eight
Vražedná terapie
2000 Happy Accidents
1999 Vezmu tě tam
Zoo
1998 Paranoia
Vrcholné umění
1997 Amico di Wang, L'
States of Control
1995 Dámská jízda
Smoke
Vztek

TV seriály

2018 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Our Raison d'Être (S02E01)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2011 Sestřička Jackie (TV seriál)
Rukavice (S03E04)
2010 Rubicon (TV seriál)
Warren the Ape (TV seriál)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Předstírat smrt (S08E01)
2007 Naked Brothers Band, The (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pandora (S04E15)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Stalker (S08E18)
1997 Oz (TV seriál)
A Game of Checkers (S01E08)
Plan B (S01E07)
To Your Health (S01E06)
další epizody (4)
Prince Street (TV seriál)
1996 Swift Justice (TV seriál)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Switch (S05E22)
1994 New York Undercover (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Průnik (S02E23)
1993 Policie New York (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Vražedná terapie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace