foto

Barbora Žilecká

  • nar. 11.4.1990 (28 let)
    Stará Ľubovňa, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Barbora Žilecká je mladá, krásna a talentovaná herečka, ktorá sa narodila 11. apríla 1990 v meste Stará Ľubovňa na severovýchode Slovenska.

Jej herecká cesta sa začala už v detstve. Ako žiačka bola veľmi neposedná, kreslila si do zošitov, písala básničky a navštevovala dramaticko-divadelný krúžok, kde sa jej herectvo zapáčilo natoľko, že začala vážne uvažovať nad kariérou herečky a rozhodla sa pre štúdium na Vysokej škole múzických umení v Bratislave. Počas školy si vyskúšala dabing, ktorý ju začal živiť a zahrala si aj niekoľko menších úloh v televíznych seriáloch ako napríklad MAFSTORY (od r. 2006). Svoju filmovú premiéru si odkrútila v roku 2012 v letnej hudobnej komédii o nepodarenej dovolenke v Chorvátsku s názvom TAK FAJN.

Odmalička počúva hudbu Erossa Ramazzotiho, ale taktiež si rada vypočuje skladby od Mariah Carey, Whitney Houston, Barbry Streisand či Céline Dion. Jej snom bolo stať sa speváčkou a stáť na veľkom pódiu s orchestrom.

Podľa jej slov trpí pravidelnými nezastaviteľnými záchvatmi smiechu, ktoré sa prejavia v tých najnevhodnejších momentoch a pri ľuďoch, ktorí sa tvária vážne. Často býva náladová a vtedy nevie či chce najskôr kričať, smiať sa alebo plakať, tak väčšinou robí všetko naraz. Narodila sa v znamení barana, pre ktoré je typická tvrdohlavosť, čo ju dokonale vystihuje. Každý deň musí mať niečo sladké, pretože ako tvrdí, je to pre ňu najlepší liek na všetky bolesti. Nemá rada presolené a mastné jedlá, smotanovým jedlám sa snaží vyhýbať, tak ako aj zemiakom a pečivu. A naopak, miluje kvety a nepohrdne dobrým vínom.

Matúš "Sufferer" Franko

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zázračný nos (TV film)
2012 Tak fajn
2011 City Agent

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Hračka (E01)
2017 Prázdniny (TV seriál)
Kuny a bikiny (S01E09)
2016 Dovidenia, stará mama! (TV seriál)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 1 (S01E01)
2015 Kukučka (TV seriál)
2014 Ochránci (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2006 Mafstory (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

TV pořady

2017 Čtyřlístek pro talenty (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace