foto

John David Bland

  • nar. 22.10.1963
  • zem. 31.8.1998 (34 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Pancéřová holka
1990 Bolest a vítězství (TV film)
1988 Obří letadlová loď (TV film)
1986 Jak chutná černá

TV seriály

1992 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Deceit (S02E13)
Abandoned (S02E12)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Tara, Tara, Tara (S02E11)
Osudová láska (S02E10)
Sex, Lies and Lullabies (S02E09)
další epizody (20)
1988 Supercarrier (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky