foto

John David Bland

  • nar. 22.10.1963
  • zem. 31.8.1998 (34 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (3)

  • Vražedné pobřeží (TV seriál) (1991)

    - Rob Stewart (Nick) a Carolyn Dunn (Sylvie) se s Johnem Davidem Blandem (Ian) mimo natáčení vůbec nestýkali kvůli jeho namyšlenému chování. (Roby)

  • Vražedné pobřeží (TV seriál) (1991)

    - John David Bland (Ian) nedostával v seriálu tolik minut jako hlavní hrdinové Rob Stewart (Nick) a Carolyn Dunn (Sylvie), přestože dostával stejný plat jako hlavní představitelé. Dle svých slov se necítil být o nic menší hvězdou než Stewart a Dunn. John David Bland flustraci zaháněl alkoholem a drogami. Všechno v rozhovoru prozradil  mnoho let po natáčení Rob Stewart. (Roby)

  • Vražedné pobřeží (TV seriál) (1991)

    - Poté, co John David Bland, který hrál Iana, v seriálu skončil, už s ním nikdo ze štábu nechtěl nic mít. Představitel hlavní role Nicka Slaughtera Rob Stewart přiznal, že se o Blandově smrti dozvěděl až mnoho let po skončení seriálu z článku v novinách. Vůbec ho nepřekvapilo, že se zdrogovaný upil k smrti. (Roby)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Pancéřová holka
1990 Bolest a vítězství (TV film)
1988 Obří letadlová loď (TV film)
1986 Jak chutná černá

TV seriály

1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
1988 Supercarrier (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace