foto

Jan Kučera

  • nar. 18.10.1941 (76 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Brouk v hlavě (divadelní záznam)
1996 Alžběta Anglická (divadelní záznam)
1993 Kaspar Hauser
1989 Stopy zločinu: Recept na rozloučenou (TV film)
1985 Dokonalá finta (TV film)
Plukovník Starbottle a krásná žalobkyně (TV film)
1970 Lumpacivagabundus (divadelní záznam)

TV seriály

2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Pojistka (S03E10)
1998 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Osudná nadílka (E16)
1995 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Bílá past (E07)
Zlatá klec (E06)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Camel story (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace