foto

Sofia Shinas

  • nar. 17.1.1968 (52 let)
    Windsor, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 DaZe: Vol. Too (sic) - NonSeNse
2004 Planet of the Pitts
1997 Dilema
Vražedná hra
1996 Hodina pomsty
1995 Rozparovač
1994 Nebezpečné pády
Vrána

TV seriály

1998 Krajní meze (TV seriál)
Mary 25 (S04E15)
1997 The Hunger (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Valerie 23 (S01E02)
1994 Blue Skies (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)

Video kompilace

2000 Red Shoe Diaries 12: Girl on a Bike (video kompilace)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Nevlastní dcera

Fanoušci tvůrce