foto

Crystal Reed

  • nar. 6.2.1985 (35 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Crystal Reed se narodila v Detroitu, ve státě Michigan. Od dětství se věnovala tanci a pokračovala v něm i na střední škole v Roseville. Zde hrála v místním divadle v několika muzikálech, např. i v Pomádě. Vystudovala univerzitu Wayne State a poté se přestěhovala do Chicaga, kde se objevila v několika místních produkcích. V prosinci 2008 se přestěhovala do Hollywoodu a v roce 2010 dostala svou první roli v seriálu CSI. Poté hrála pár dalších epizodních rolí a pak přišla její první velká role ve filmu SKYLINE. Nyní hraje jednu z hlavních rolí v seriálu stanice MTV TEEN WOLF.

..Lucas..

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ghostland
2015 Too Late
2013 Crush
2012 Jewtopia
2011 Bláznivá, zatracená láska
2010 Skyline

TV seriály

2019 Bažináč (TV seriál)
Loose Ends (E10)
The Anatomy Lesson (E09)
Long Walk Home (E08)
další epizody (10)
2018 Gotham (TV seriál)
Špatný den (S04E21)
Potápějící se loď, velký potlesk (S04E15)
Shledání (S04E14)
další epizody (4)
2017 Gotham (TV seriál)
Královna bere jezdce (S04E11)
Věci, které dělají bum (S04E10)
Jen ať si dají (S04E09)
další epizody (9)
2016 Vlčí mládě (TV seriál) - herec, a.z.
Apotheosis (S05E20) - a.z.
Maid of Gévaudan (S05E18)
A Credible Threat (S05E17) - a.z.
2014 Vlčí mládě (TV seriál) - herec, a.z.
Božský tah (S03E24) - a.z.
Nenasytný (S03E23)
Z prázdnoty (S03E22)
další epizody (12)
2013 Vlčí mládě (TV seriál)
Zatmění Měsíce (S03E12)
Úmluva alf (S03E11)
Přehlížený (S03E10)
další epizody (12)
2012 Vlčí mládě (TV seriál)
Mistrovský plán (S02E12)
Válečné pole (S02E11)
Fúrie (S02E10)
další epizody (12)
2011 Vlčí mládě (TV seriál)
Zákony lovce (S01E12)
Ples (S01E11)
Druhý kapitán (S01E10)
další epizody (12)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Tvrdě vydřené peníze (S01E04)
Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Damned If You Do (S07E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S10E21)

Host

TV pořady

2013 2013 MTV Movie Awards (TV pořad)
2012 2012 MTV Movie Awards (TV pořad)
2011 2011 MTV Movie Awards (TV pořad)
2009 Lopez Tonight (TV pořad)
2002 Módní policie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(48)