foto

Alfredo Castro

  • nar. 19.12.1955 (63 let)
    Santiago de Chile, Chile

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 El Príncipe
Medea
2018 Muzeum
Perro Bomba
Rudá
2017 Psi
Severina
Summit
2016 Neruda
2015 Klub
Zdaleka
2014 Il mondo fino in fondo
2013 Las Niñas Quispe
2012 No
Psí maso
È Stato il figlio
2010 Post Mortem
2008 La buena vida
Secretos
Tony Manero
2007 Casa de Remolienda
2006 Fuga
Neznámý
2004 Otoño
2002 Circo de las Montini, El
2001 Pampa ilusión

TV seriály

2016 Bala Loca (TV seriál)
2013 Ecos del Desierto (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2009 Exitosos Pells, Los (TV seriál)
2008 Viuda alegre (TV seriál)
2007 Corazón de María (TV seriál)
2006 Floribella (TV seriál)
2005 Versus (TV seriál)
2003 Puertas adentro (TV seriál)
2000 Romané (TV seriál)
1999 Fiera, La (TV seriál)
1997 Eclipse de luna (TV seriál)
1984 Títeres, Los (TV seriál)
1982 De cara al mañana (TV seriál)

Střihačská filmografie

TV seriály

2018 Just Push Abuba (TV seriál)
Guestlist Terror (E06)
Greek Style (E05)
Shitty Therapy (E04)
další epizody (6)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace