foto

Willeke van Ammelrooy

  • nar. 5.4.1944 (75 let)
    Amsterdam, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Het leven is vurrukkulluk
In the Palace
2013 Verliefd op Ibiza
2011 Mijn vader is een detective: De wet van 3
2009 Peklo 63
2008 Bruidsvlucht
2007 Dennis P.
2006 Dům u jezera
2005 Lulu
2004 Suske en Wiske: De duistere diamant
2003 De schippers van de Kameleon
2001 De verlossing
2000 De omweg
Lijmen/Het been
Mariken
1998 Panter en de pissebed, De (TV film)
1996 Mijn franse tante Gazeuse
1995 Antonia
1992 Lonely Race, A
Saharský sendvič
1990 Koko Flanel
1988 Hoogtevrees (TV film)
1986 Op hoop van zegen
1985 André schafft sie alle
1984 Ciske de Rat
Haute Mer
1983 Tony (TV film)
Výtah
1982 Dak van de Walvis, Het
Maya (TV film)
1981 Een vlucht regenwulpen
Mensen zoals jij en ik
1979 Osudná chyba
1978 De mantel der liefde
Doodzonde
Verloren paradijs, Het
1976 De komst van Joachim Stiller
It's Me
La Donneuse
Wan Pipel
1975 Amour aux trousses, L'
Jaar van de kreeft, Het
Mens erger je niet
Tre adorabili viziose
1974 Alicia
Dakota
Family, The
Journal érotique d'un bûcheron, Le
Pomoc! Doktor se topí!
Règlements de femmes OQ Corral
1973 Frank en Eva
Nelly, pile ou face
Piège, Le
1972 Assassino... è al telefono, L'
De inbreker
Louisa, een woord van liefde
Voorlopig vonnis (TV film)
1971 Mira
Porselein
1970 Winterliefde, Een

TV seriály

2013 Verliefd op Ibiza (TV seriál)
2012 Beatrix, Oranje onder Vuur (TV seriál)
2004 Het glazen huis (TV seriál)
2001 Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 In de praktijk (TV seriál)
1996 Kleine Nachtmerrie, Eine (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
In de vlaamsche pot (TV seriál)
Mag het iets meer zijn? (TV seriál)
1983 Herenstraat 10 (TV seriál)
1973 Waaldrecht (TV seriál)
1969 Schaep met de 5 pooten, 't (TV seriál)

Dokumentární

2010 Parradox
2007 Allemaal film (TV seriál)
2006 De grote tovenaar
1966 Rotterdam-Europoort

Režijní filmografie

Filmy

1994 De vlinder tilt de kat op

TV seriály

1999 Západní vítr (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)
1987 Moordspel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky