foto

Rebeka Poláková

  • nar. 10.1.1986 (32 let)
    Bratislava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Idiot (divadelní záznam)
Marie Terezie (TV film)
Toto nie je o nás
Únos
2016 Agáva
Tolstoj a peniaze (divadelní záznam)
2015 Čistič
2014 Amore mia (studentský film)
Gazdova krv (divadelní záznam)
Chlapec, ktorý blúdil mestom (studentský film)
2011 Cigán
2009 Otec (studentský film)
2007 Poločas rozpadu

TV seriály

2018 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
2017 1890 (TV seriál)
Víno a voda (E03)
Krev a mléko (E02)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 1 (S01E01)
2014 Dr. Ema (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
2011 GYMPEL.TV (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace