foto

Amparo Noguera

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El Taller
La Biographie Inventée
¿Cómo Andamos por Casa?
2017 El sueño de Ana
Fantastická žena
Verše zapomnění
2014 Aurora
2012 No
Psí maso
2011 Verano
2010 Post Mortem
2008 Tony Manero
2007 Casa de Remolienda
Radio Corazón
Vida me mata, La
2005 Padre nuestro
2004 Días de campo
2002 Circo de las Montini, El
Ladrón y su mujer, Un
Tres noches de un sábado
2001 Pampa ilusión
1992 Archipiélago
1988 Radfahrer von San Cristóbal, Der

TV seriály

2011 Laberinto de Alicia, El (TV seriál)
Uprchlíci (TV seriál)
2009 Dónde está Elisa? (TV seriál)
Exitosos Pells, Los (TV seriál)
2008 Viuda alegre (TV seriál)
2007 Alguien te mira (TV seriál)
Corazón de María (TV seriál)
2006 Cómplices (TV seriál)
2005 Capo, Los (TV seriál)
2003 Puertas adentro (TV seriál)
2000 Romané (TV seriál)
1999 Fiera, La (TV seriál)
1998 Iorana (TV seriál)
1996 Sucupira (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace