foto

Robert Fuller

  • nar. 29.7.1933 (85 let)
    Troy, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Maverick
1990 Bláznivý exorcista
1988 Bonanza: Nová generace (TV film)
1982 Megaforce
1981 Separate Ways
1979 Transkontinentální expres (TV film)
1978 Donner Pass: The Road to Survival (TV film)
Greatest Rescues of Emergency! (TV film)
1976 Země mustangů
1971 Gatling Gun, The
Poslední jízda
1969 Co se vlastně stalo tetě Alici?
1968 Kommando Sinai
Smrt v červeném jaguáru
1967 Mittsommernacht
1966 Incident at Phantom Hill
Návrat sedmi statečných
1960 Spartakus
1957 Sladká vůně úspěchu
Teenage Thunder
The Brain from Planet Arous
1956 Desatero přikázání
Meet Me in Las Vegas
Muž v šedém flanelovém obleku
Přesvedčení
Strange Intruder
Tím hůř, když padnou
1953 Calamity Jane
I Love Melvin
Julius Caesar
Latin Lovers
Páni mají radši blondýnky
San Antone
1952 Above and Beyond
Vrať se, Sábinko

TV seriály

2001 JAG (TV seriál)
Útěk z pekla (S06E16)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Comeback (S08E13)
1996 Zmije (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Zlatá horečka: Úprk do Squaw Creek (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Not Necessarily the News (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1977 Oregon Trail, The (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
World of Giants (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)

Dokumentární

2003 Time Machine: When Cowboys Were King (TV film)
2001 Drive-in Movie Memories

TV pořady

1986 Wildest West Show of the Stars, The (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
Playboy After Dark (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Musik aus Studio B (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace