foto

Alden Ehrenreich

  • nar. 22.11.1989 (29 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Alden Caleb Ehrenreich sa narodil 22. novembra 1989 v Los Angles, Kalifornia. Jeho mama sa volá Sari a pracuje ako interiérová dizajnérka. Bol vychovaný vierou k judaizmu.

S hraním začal na Palisadskej základnej škole v Pacific Palisades a pokračoval na Crossroadskej škole v Santa Monice. Aldena objavil na kamarátovom bar mitzvah Steven Spielberg, ktorý videl krátky komediálny film, v ktorom Alden hral. Stretnutie so Spielbergom viedlo k tomu, že Alden začal hrať v televíznych šou. 

V roku 2007 vyhral na konkurze rolu Bennieho Tetrociniho vo filme Tetro. V apríli 2012 nahradil Jacka O'Connella ako Ethan Wate vo fantasy dráme Beautiful Creatures (Nádherné bytosti), tento film však vyšiel až vo februári 2013. V roku 2013 si zahral aj vo filmoch Stocker (ako Whip Taylor) či Blue Jasmine. V súčasnosti žije v New Yorku.

Dan5usqa

Herecká filmografie

Filmy

2018 Solo: Star Wars Story
2017 Žlutí ptáci
2016 Ave, Caesar!
Pravidla neplatí
2015 Running Wild
2013 Jasmíniny slzy
Nádherné bytosti
Stoker
2011 Dentist, A
Twixt
2010 Odnikud někam
Ten Fingers
2009 Greased
Tetro
2008 Switcheroo!

TV seriály

2013 Lovci duchů (TV seriál) - a.z.
Clip Show (S08E22) - a.z.
2011 Lovci duchů (TV seriál) - a.z.
Slash Fiction (S07E06) - a.z.
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stavba na zabití: část 2 (S07E02)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Wendigo (S01E02)

Dokumentární

2013 Ta naše mládež

Host

TV pořady

2017 The IMDb Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace