foto

Ariyon Bakare

  • nar. 1971
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Život
2015 Duša špiona
Jupiter vychází
2012 Full Firearms
2011 Red Faction: Počátek (TV film)
2009 Masterwork (TV film)
Navěky šťastni
2008 Temný rytíř
2006 Shoot the Messenger
1999 Mračna nad Afrikou
Secret Laughter of Women, The
1997 More Is Less (TV film)
Supply & Demand (TV film)

TV seriály

2016 New Blood (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Flames of Love (S05E08)
Thirteen (TV seriál)
2015 Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Žena, která žila (S09E06)
Tyran (TV seriál)
Mír pro Abudín (S02E12)
Boží vůle (S02E11)
Operace písečná bouře (S02E10)
další epizody (7)
2011 Silk (TV seriál)
2007 Záhady starověkého Říma (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Respectable Trade, A (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2000 History of Britain, A (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace