foto

Ariyon Bakare

  • nar. 1971
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Frankie
2017 Život
2015 Duše špióna
Jupiter vychází
2012 Full Firearms
2011 Red Faction: Počátek (TV film)
2009 Masterwork (TV film)
Navěky šťastni
2008 Temný rytíř
2006 Shoot the Messenger
1999 Mračna nad Afrikou
The Secret Laughter of Women
1997 More Is Less (TV film)
Supply & Demand (TV film)

TV seriály

2019 Good Omens (TV seriál)
In the Beginning (E01)
Jeho temné esence (TV seriál)
The Fight to the Death (S01E07)
The Lost Boy (S01E05)
Armour (S01E04)
další epizody (6)
2016 New Blood (TV seriál)
Case 3, Part 2 (E07)
Case 3, Part 1 (E06)
Case 2, Part 2 (E05)
další epizody (7)
Thirteen (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (4)
Smrt v ráji (TV seriál)
Flames of Love (S05E08)
2015 Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Chapter Seven: Jonathan Strange & Mr Norrell (E07)
Chapter Six: The Black Tower (E06)
Chapter Five: Arabella (E05)
další epizody (7)
Tyran (TV seriál)
Mír pro Abudín (S02E12)
Boží vůle (S02E11)
Operace písečná bouře (S02E10)
další epizody (7)
Pán času (TV seriál)
Žena, která žila (S09E06)
2013 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Inteligentní plán 2 (S07E06)
Inteligentní plán 1 (S07E05)
2012 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Fault Lines (S06E07)
2011 Silk (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2008 MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S07E03)
2007 Záhady starověkého Říma (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 A Respectable Trade (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2000 History of Britain, A (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky