foto

Gabriela Mikulková

  • nar. 9.10.1979 (40 let)
    Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Slovo
2018 Nejlepší kamarádky (amatérský film)
2017 PRAY
2012 Posel
2009 Zemský ráj to napohled

TV seriály

2019 Živé terče (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Specialisté (TV seriál)
Spi sladce (S03E28)
2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Vyhrát za každou cenu (E05)
A přece se točí (E04)
další epizody (6)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Policejní svět (S02E09)
Pánská jízda (S02E08)
Nelidskost (S02E06)
další epizody (5)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
48 hodin (S01E07)
Klíčový důkaz (S01E04)
Doživotní chyba (S01E03)
další epizody (4)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Podraz (S02E16)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 Zlatá šedesátá (divadelní záznam)
2012 Její pastorkyně (divadelní záznam)
Korespondence V+W (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2007 Denik Ostravaka (TV pořad)
2002 Divadlo žije! (TV pořad)