foto

Gabriela Mikulková

  • nar. 1979
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 PRAY
2015 Zlatá šedesátá (divadelní záznam)
2012 Její pastorkyně (divadelní záznam)
Korespondence V+W (divadelní záznam)
Posel
2009 Zemský ráj to napohled

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Vyhrát za každou cenu (E05)
A přece se točí (E04)
další epizody (6)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Nelidskost (S02E06)
Guru (S02E05)
Láska (S02E01)
2016 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Slepý svědek (S02E01)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Důvod k zabití (S01E12)
Hodinka k dobru (S01E11)
48 hodin (S01E07)
další epizody (4)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Podraz (S02E16)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

TV pořady

2007 Denik Ostravaka (TV pořad)
2002 Divadlo žije! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace