foto

Sofía Gala

  • nar. 24.1.1987 (32 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Respira: Transgenesis
2018 27: El club de los malditos
Las hijas del fuego
2017 Alanis
Madraza
2016 Hipersomnia
2015 El Gurí
2012 Todos tenemos un plan
2010 Piedras
2009 Paco
Rodney
Sol, El
Tetro
2008 Ronda, La
2007 Resultado del amor, El

TV seriály

2019 Apache: La vida de Carlos Tevez (TV seriál)
2011 Historias de la primera vez (TV seriál)
2010 Lo que el tiempo nos dejó (TV seriál)
2006 Tiempo no para, El (TV seriál)
2005 Mujeres asesinas (TV seriál)
2004 Los Roldán (TV seriál)
2001 Fugitivos Reality Mission (TV seriál)
1997 Atorrantes (TV seriál)
1995 Moria Banana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace