foto

Olga Simonova

  • nar. 25.5.1972 (47 let)
    Sevastopol, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sklep
2014 Skoryj 'Moskva-Rossija'
2011 Beduín
2009
2003 Ochota na zajcev

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Atlantika

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace