foto

Rafał Zawierucha

  • nar. 12.10.1986 (32 let)
    Kielce, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Orzeł. Ostatni patrol
2019 Tenkrát v Hollywoodu
2018 Plan B
2016 Bůh v Krakově
2015 Król życia
2014 Bohové
Dzień dobry, kocham cię!
2013 Ostatnie piętro
Wkręceni
2011 Pokaż kotku, co masz w środku
Potomek knížat
Wojna żeńsko-męska

TV seriály

2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
W rytmie serca (TV seriál)
Czarna owca (S03E02)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 8 (S08E08)
2016 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 5 (S07E05)
Episode 4 (S07E04)
Episode 3 (S07E03)
další epizody (4)
2015 Pakt (TV seriál)
Odkrycie (S01E05)
Przymierze (S01E04)
Zstąpienie (S01E03)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 6 (S07E06)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
Episode 10 (S06E10)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 11 (S05E11)
Episode 8 (S05E08)
Episode 7 (S05E07)
další epizody (13)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
Episode 7 (S03E07)
další epizody (8)
Czas honoru (TV seriál)
Kartka na murze (S05E03)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (13)
2010 Hotel 52 (TV seriál)

Dokumentární

2019 Zawierucha in Hollywood

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace