foto

Aldona Jankowska

  • nar. 2.4.1964 (56 let)
    Poznan, Wielkopolskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Na bank się uda
2018 Plan B
2016 Agnus dei
Kochaj
Pitbull. Niebezpieczne kobiety
2014 Służby specjalne
2013 Last Minute
2011 Potomek knížat
2010 Cudowne lato
Huśtawka

TV seriály

2020 Blondynka (TV seriál)
Zofia (S08E03)
Zdrada (S08E02)
2019 Zakochani po uszy (TV seriál)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Blondynka (TV seriál)
Coś ważnego... (S08E06)
Kobieta roku (S08E01)
2018 Ucho prezesa (TV seriál)
Ogrzej mnie (S03E08)
2017 Lekarze na start (TV seriál)
Ucho prezesa (TV seriál)
Czemu im nie spada? (S02E14)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2015 Speciální jednotka (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
Strażacy (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (4)
2014 Lekarze nocą (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
Lincz (S05E11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Jama (S12E13)
2012 Ja to mam szczęście (TV seriál)
Episode 22 (S02E22)
Episode 21 (S02E21)
Episode 19 (S02E19)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2011 Julia (TV seriál)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Boscy u doktora (S02E24)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Usta usta (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
2010 Licencja na wychowanie (TV seriál)
I tam jest pies pogrzebany (S02E28)
Jezus futerkowy (S02E14)
Ta kurtka jest wyrazem mojej indywidualności i wiary w wolność jednostki... (S02E11)
2008 39 i pół (TV seriál)
Nowa droga życia (S01E10)
Kawałek podłogi (S01E08)
Agentki (TV seriál)
Nudziarz czyli wielkie pieniądze (E05)
2007 Niania (TV seriál)
Fałszywe zaręczyny (S04E05)

Host

TV pořady

2005 Szymon Majewski show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky