foto

Sadžida Šetic

  • nar. 6.3.1978 (41 let)
    Sarajevo, Bosna a Hercegovina, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Moje teta v Sarajevu (TV film)
2015 Sabina K.
2013 Cizinec
2012 Body Complete
Děti Sarajeva
2010 Belvedere
Sevdah za Karima
2008 Snijeg
2006 Vše zdarma
2003 Léto ve zlatém údolí

TV seriály

2007 Lud, zbunjen, normalan (TV seriál)
2004 Crna hronika (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace