foto

Emina Muftic

  • nar. 15.6.1961 (56 let)
    Sarajevo, Bosna a Hercegovina, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sabina K.
2012 Halimina cesta
Příběh mého syna
2010 Belvedere
Jasmina
2009 Bouře
2008 Rezoluce 819 (TV film)
2006 Grbavica
Nebo iznad krajolika
2003 Sjever je poludio
2002 (A)Torzija
Viza za buducnost: Novogodisnji special (TV film)
1999 Jours tranquilles à Sarajevo
Prvo smrtno iskustvo
1997 Neocekivana setnja
1982 Nastojanje

TV seriály

2015 Hra o trůny (TV seriál)
Nejvyšší vrabčák (S05E03)
2007 Lud, zbunjen, normalan (TV seriál)
2006 Tata i zetovi (TV seriál)
2004 Crna hronika (TV seriál)
2002 Viza za buducnost (TV seriál)
1990 Aleksa Santic (TV seriál)
1985 Price iz fabrike (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace