foto

Ann Gillespie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Valerie Flake
1998 Archibald the Rainbow Painter
1991 Bohatá dívka
The Gambler Returns: The Luck of the Draw (TV film)
1990 Za ranního rozbřesku (TV film)
1987 Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues (TV film)
1983 Kenny Rogers as The Gambler: The Adventure Continues (TV film)
Living Proof: The Hank Williams Jr. Story (TV film)
Nemocný láskou
1982 Parole (TV film)
1981 Kent State (TV film)

TV seriály

2009 90210: Nová generace (TV seriál)
Přiznání (S02E10)
Cesta do minulosti (S02E09)
Divoký aljašský losos (S02E06)
další epizody (5)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Rodinný večer (S01E03)
2001 First Years (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Hoří Paříž (S01E11)
2000 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Óda na radost (S10E27)
1999 Katie Joplin (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Home Invasions (S03E20)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Co je ve jménu (S10E10)
Rodokmen (S10E09)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Koně se také léčí (S05E03)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Následující možnosti (S09E09)
Vrátil jsem se, protože (S09E08)
Svatba 2 (S08E32)
další epizody (5)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Návrat domů (S08E05)
Takoví jsme nebyli (S08E04)
Promiň a zapomeň (S08E03)
další epizody (6)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Dárky jsou zabaleny (S07E13)
Lístek na cestu (S06E29)
Vyjít, vypadnout, odejít (S06E24)
další epizody (6)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Hlasy v hlavě (S03E18)
Boj o život (S03E13)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Holky z Buffalo (S06E02)
Holky stranou (S05E28)
Dvojitý risk (S05E25)
další epizody (4)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Drát (S02E22)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Nespravedlnost pro všechny (S05E14)
Zákrok (S05E09)
Kdo na koho (S05E07)
další epizody (5)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zmatek (S01E04)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Radar na lásku (S04E12)
Jinak zasnoubení (S04E09)
Před dvaceti lety (S04E08)
další epizody (13)
1992 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Jízda osudu (S03E12)
Hrady z písku (S03E06)
Dvojčata, správce majetku a velký výlet (S03E02)
další epizody (8)
1991 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1. Vánoce v Beverly Hills (S02E18)
Vejce (S02E15)
Zahraj to znova, Davide (S02E05)
další epizody (4)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Bezva máma (S01E07)
Cop Rock (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Přátelé na dálku (S02E15)
1987 My Two Dads (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Mary (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Amanda's (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky