foto

Fredrik Evers

  • nar. 23.6.1971 (46 let)
    Annedal, Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Muž jménem Ove
2014 Uprchlík na malinové loďce
2013 Hotel
2011 Možná zítra
2008 Irene Huss - Noční vizita
2000 Klepy

TV seriály

2013 Molanders (TV seriál)
2012 30° i februari (TV seriál)
2007 Andra Avenyn (TV seriál)
2004 Orka! Orka! (TV seriál)
1971 Hem till byn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace