foto

Geoffrey Burgon

  • nar. 15.7.1941
    Hambledon, Hampshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 21.9.2010 (69 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2000 Zeměpisná délka (TV film)
1998 Cider with Rosie (TV film)
Když utichly trumpety (TV film)
1991 Robin Hood
1987 The Death of the Heart (TV film)
The Happy Valley (TV film)
1985 Želví deník
1984 Z for Zachariah (TV film)
1982 How Many Miles to Babylon? (TV film)
1980 Žoldáci
1979 Život Briana
1978 Jak se vám líbí (TV film)
1974 The Changeling (TV film)
The Treasure of Abbot Thomas (TV film)

TV seriály

2004 Island at War (TV seriál)
2003 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (5)
2002 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2000 Ghost Stories for Christmas (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
Turning World (TV seriál)
1994 Martin Chuzzlewit (TV seriál)
1990 Letopisy Narnie - Stříbrná židle (TV seriál)
1989 Letopisy Narnie - Princ Kaspian a Plavba Jitřního poutníka (TV seriál)
1988 Letopisy Narnie - Lev, čarodějnice a skříň (TV seriál)
1985 Masterpiece Theatre: Bleak House (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1983 Shades of Darkness (TV seriál)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
Brideshead Revisited (E11)
A Twitch Upon the Thread (E10)
Orphans of the Storm (E09)
další epizody (11)
1979 Testament of Youth (TV seriál)
Tinker, Tailor, Soldier, Spy (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)