foto

Chris New

  • nar. 1981
    Swindon, Wiltshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Saving Santa
2011 Víkend
2010 Metamorphosis
2008 Frankie Howerd: Rather You Than Me (TV film)

TV seriály

2016 Our Girl (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2007 The Three Dumas

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Chicken
A Smallholding

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce