foto

Alexis Martin

  • nar. 9.6.1964 (55 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Bad Seeds

TV seriály

1998 Julie Lescautová (TV seriál)
Na útěku (S07E01)

Herecká filmografie

Filmy

2019 We Are Gold
2018 Wolfe
2016 Bad Seeds
2015 Francouzská krev
Moje stáž v Kanadě
2014 Kykyryký
Rendezvous (studentský film)
The Smell of Us
2010 Le Baiser du Barbu
Route 132
2009 Náklad do Afriky
2008 Babine
Dans une galaxie près de chez vous 2
Le banquet
2007 Bluff
2006 Un dimanche à Kigali
2005 L'Audition
Les Boys IV.
Saints-Martyrs-des-Damnés
2004 CQ2
Golem de Montréal, Le
Komisař Moulin: Dokonalý viník (TV film)
2002 The Collector
2001 Les Boys III
1999 Matroni et moi
1998 32. srpen na Zemi
1997 Pomsta ženy v černém
The Seat of the Soul
1996 Cosmos
Karmina
1990 Le party
1980 Cordélia

TV seriály

2019 Germain s'éteint (TV seriál)
2016 Fatale-Station (TV seriál)
Séquelles (TV seriál)
2014 Les Beaux Malaises (TV seriál)
2008 Les Parent (TV seriál)
2004 Temps dur (TV seriál)
2002 Caméra café (TV seriál)
Tabou (TV seriál)
2001 Fortier (TV seriál)
2000 Haute surveillance (TV seriál)
1997 Sous le signe du lion (TV seriál)
Un gars, une fille (TV seriál)
1996 Innocence (TV seriál)
1995 Radio-Enfer (TV seriál)
1992 Bombardier (TV seriál)
1987 Traquenards (TV seriál)
1986 L'amour avec un grand A (TV seriál)

Dokumentární

2001 À l'insu du plein gré

Host

TV pořady

2004 Tout le monde en parle (TV pořad)
2003 La méthode Cauet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace