foto

Sébastien Huberdeau

  • nar. 1979
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Iqaluit
Studded Nightmare
2015 Fondue chinoise (studentský film)
P=wp L'Energie Sombre
2011 Angle mort
2010 Le poil de la bête
Thelma, Louise et Chantal
Tiché lži
2009 Polda po tátovi
Polytechnika
2008 Château en Suède (TV film)
2006 Histoire de famille
Láska a zvíře
2004 Nová Francie
Poslední loupež
2003 Invaze barbarů
2002 Yellowknife
1999 Souvenirs intimes
Île de sable, L'

TV seriály

2015 Mon ex à moi (TV seriál)
2006 La job (TV seriál)
Les Hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
2004 Un monde à part (TV seriál)
2003 Nebezpečné známosti (TV seriál)
2000 Gypsies (TV seriál)
Le monde de Charlotte (TV seriál)
Tag (TV seriál)
Willie (TV seriál)
1996 Virginie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky