foto

Valerie Tian

  • nar. 21.4.1989 (28 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dead Shack
2016 Come and Find Me
2015 Beyond Redemption
Even Lambs Have Teeth
2013 A.C.O.D: Děti rozvedených
Words and Pictures
2012 21 Jump street
2011 Můří deníky
2010 Percy Jackson: Zloděj blesku
Smrt a život Charlieho St. Clouda
Triple Dog
Untitled Michael Jacobs Pilot, The (TV film)
Wolfsbergská bestie (TV film)
2009 Jennifer's Body - Bacha, kouše!
2008 Dim Sum Funeral
Tvrďák Taylor
2007 Déšť z pekla (TV film)
Fantastická čtyřka: Silver Surfer
Juno
2006 Prolomená stezka (TV film)
2005 Bob the Butler
Sesterstvo putovních kalhot
2004 Probuzená smrt
2003 X-Men 2
2002 Long Life, Happiness & Prosperity
Santa Claus 2

TV seriály

2016 The Magicians (TV seriál)
The Strangled Heart (S01E08)
The World in the Walls (S01E04)
The Source of Magic (S01E02)
Lovci duchů (TV seriál)
The Devil in the Details (S11E10)
2015 Batesův motel (TV seriál)
Norma Louise (S03E06)
2014 The 100 (TV seriál)
Earth Kills (S01E03)
Motiv (TV seriál)
Pro tebe zemřu (S02E13)
Polibek smrti (S02E12)
Kulka pro Joeyho (S02E11)
další epizody (13)
2013 Arrow (TV seriál)
Huntress se vrací (S01E17)
Důvěřuj ale prověřuj (S01E11)
2012 Arrow (TV seriál)
Šrámy (S01E05)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Mimoni v Americe (TV seriál)
2006 Whistler (TV seriál)
2005 Three Moons Over Milford (TV seriál)
2004 Days, The (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
2003 Black Sash (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace