foto

Naděžda Markina

  • nar. 28.1.1959 (60 let)
    Dmitrijevka, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sheena667
2018 Bílá vrána
Pusť budět Liza
Skvoz čjornoje stěklo
2017 Mify o Moskve
Ničej
2016 Petěrburg. Tolko po ljubvi
2015 Ijerej-San. Ispoveď samuraja
2014 Nachodka
2013 Gagarin: Pěrvyj v kosmose
2012 V mlze
2011 Jelena
2006 Mečenosec
Únik z kruhu
2002 Marš Tureckogo 3: Šerif v zakoně (TV film)
2000 Noce, La
1999 Kdo, když ne my
1989 Etyudy o Vrubele
V gorodě Soči ťomnyje noči
1987 Aborigen
1986 Hovoří Moskva
1985 Poklonis do zemli

TV seriály

2018 Berjozka (TV seriál)
2017 Krugovorot (TV seriál)
Linija sveta (TV seriál)
2016 Ně vmestě (TV seriál)
Odinočestvo (TV seriál)
Sofija (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Solnce v podarok (TV seriál)
2014 Běsy (TV seriál)
Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Inkvizitor (TV seriál)
2013 Ottěpel (TV seriál)
2012 Moja bolšaja semja (TV seriál)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Vystrel (E24)
Pokazatělnoje vystuplenije (E21)
K voprosu o transplantologii (E17)
další epizody (14)
2007 Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
Čužije tajny (TV seriál)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Moskovskaja saga (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
Učastok (TV seriál)
Vokzal (TV seriál)
Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
2002 Kamenskaja 2 (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace