foto

Naděžda Markina

  • nar. 28.1.1959 (62 let)
    Dmitrijevka, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Beg
Strelcov
2019 Krik tišiny (TV film)
Sheena667
2018 Ať je Líza!
Bílá vrána
Skvoz čjornoje stěklo
2017 Mify o Moskve
Ničej
2016 Petěrburg. Tolko po ljubvi
2015 Ijerej-San. Ispoveď samuraja
2014 Nachodka
2013 Gagarin: První ve vesmíru
2012 V mlze
2011 Jelena
2006 Mečenosec
Únik z kruhu
2000 Svatba
1999 Kdo, když ne my
1989 Etyudy o Vrubele
V gorodě Soči ťomnyje noči
1987 Aborigen
1986 Hovoří Moskva
1985 Poklonis do zemli

TV seriály

2020 Bezopasnyje svjazi (TV seriál)
Magomajev (TV seriál)
V šage ot raja (TV seriál)
2018 Berjozka (TV seriál)
Russkije gorki (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Krugovorot (TV seriál)
Linija sveta (TV seriál)
2016 Ně vmestě (TV seriál)
Odinočestvo (TV seriál)
Sofija (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Solnce v podarok (TV seriál)
2014 Běsy (TV seriál)
Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Inkvizitor (TV seriál)
2013 Ottěpel (TV seriál)
2012 Moja bolšaja semja (TV seriál)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Vystrel (E24)
Pokazatělnoje vystuplenije (E21)
K voprosu o transplantologii (E17)
další epizody (14)
2007 Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
Čužije tajny (TV seriál)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2005 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Chobbi gadkogo utěnka (S04E01)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Moskovskaja saga (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
Učastok (TV seriál)
Vokzal (TV seriál)
Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
2002 Marš Tureckogo (TV seriál)
Šerif v zakoně (S03E06)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)
1999 Kamenskaja (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)