foto

Vladimíra Erbová

  • nar. 12.7.1981 (38 let)
    Most, Československo

Biografie

Česká modelka a bývalá playmate Vladimíra Erbová se narodila 12. července 1981 v Mostě. Vychovává dcerku Viktorku, kterou má s manželem hokejistou Zdeňkem Bahenským. Již nějaký čas je ve vztahu se známým fotbalistou Tomášem Řepkou. Vlaďce Erbové se přezdívá česká Halle Berry pro její nápadnou podobu s touto známou herečkou. V současné době se naplno věnuje modelingu.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dědictví aneb Kurva se neříká
2011 Sráči (TV film)
2008 Bobule

TV seriály

2018 Ohnivý kuře (TV seriál)
Odvážné experimenty (S05E25)
2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Znamení lyry - 2. část (E08)
Znamení lyry - 1. část (E07)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Plán (S02E02)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Kamarád v nouzi (E02)

Host

TV pořady

2011 Máme dítě (TV pořad)
2010 Prominenti (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
2009 Se Šípem v zádech (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky