foto

Alex Shaffer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Griddle House
2017 Ring Ring
2016 Delinquent
Mládí v Oregonu
Recovery
2015 We Are Your Friends
2014 Runoff
2013 The Lifeguard
2011 Pig Lady
Win Win

TV seriály

2017 Outcast (TV seriál)
Not My Job to Judge (S02E03)
The Day After That (S02E02)
2016 Harley a Davidsonovi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace