foto

František Polák

  • nar. 18.4.1943 (76 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 HerGott (TV film)

Dokumentární

1999 Už dávno nejsem dítě (koncert)

TV pořady

2013 Šance 2013 (TV pořad)
2011 Slavné dialogy (TV pořad)
2010 Slavná hudební čísla (TV pořad)
2009 Slavné parodie (TV pořad)
1996 Miroslav Donutil v Lucerně (TV pořad)
1992 Šance (TV pořad)
1982 Možná přijde i kouzelník (TV pořad)
1979 Ring volný (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1994 HerGott (TV film)

Dokumentární

2012 Tajemství Josefa Dvořáka (TV film)
2001 Swingová Praha (koncert)
2000 Karel Gott a Eva Urbanová v Lucerně (koncert)
1999 Už dávno nejsem dítě (koncert)
1998 Vánoční koncert Karla Gotta (koncert)
1996 Vánoční koncert Karla Gotta (koncert)
1994 Vánoční koncert Karla Gotta (koncert)

TV pořady

2013 55 minut s Miroslavem Donutilem (TV pořad)
Šance 2013 (TV pořad)
2012 Česká hlava 2012 (TV pořad)
2011 Kolo plné hvězd (TV pořad)
Legendární historky (TV pořad)
Slavné dialogy (TV pořad)
Česká hlava 2011 (TV pořad)
2010 Bavíme se s imitátory (TV pořad)
Deset zastavení s mistry zábavy (TV pořad)
Slavná hudební čísla (TV pořad)
Tentokrát se budu smát já (TV pořad)
Zas je tady silvestr (TV pořad)
Česká hlava 2010 (TV pořad)
2009 70 minut s Evou Pilarovou a jejími hosty (TV pořad)
Když člověk přichází do let... (TV pořad)
Slavné parodie (TV pořad)
Česká hlava 2009 (TV pořad)
2008 Nezapomenutelné scénky (TV pořad)
2007 Cestou necestou s Miroslavem Donutilem (TV pořad)
2006 Hitparáda televizní zábavy (TV pořad)
2005 Hvězdy letí do století (TV pořad)
2004 Trochu více Nemocnice (TV pořad)
TýTý 2003 (TV pořad)
2003 Legendy televizní zábavy (TV pořad)
2002 Abeceda hvězd (TV pořad)
Jsou hvězdy, které nehasnou (TV pořad)
Já a moji synové... (TV pořad)
Když jdou na mužskýho léta... (TV pořad)
2000 Co v Silvestru nebylo (TV pořad)
1999 Miroslav Donutil na Žofíně (TV pořad)
Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor (TV pořad)
1998 Miroslav Donutil v Baráčnické rychtě (TV pořad)
1997 Miroslav Donutil ve Spirále (TV pořad)
Mít svůj kout (TV pořad)
1996 Miroslav Donutil v Lucerně (TV pořad)
1994 Karel Gott opět ve Slaném (TV pořad)
Proměny Jiřího Wimmera (TV pořad)
1993 Pohádkový svět Karla Gotta (TV pořad)
Zpátky si dám tenhle film (TV pořad)
1992 Šance (TV pořad)
1988 Dárky (TV pořad)
1987 Dárky (TV pořad)
1979 Ring volný (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Servis u Fandy

Dokumentární

2008 Po stopách hvězd (TV seriál)
2006 Klobouk Jiří Wimmer (TV film)

Skladatelská filmografie

TV seriály

1985 Doktor z vejminku (TV seriál)
Půjčka (E07)
1983 Doktor z vejminku (TV seriál)
Nemovitost (E06)
Býk na žír (E05)
1982 Doktor z vejminku (TV seriál)
Veřejné osvětlení (E04)
Láska a úklady (E03)
Důchod (E02)
další epizody (4)

Host

TV pořady

2013 Nejlepší scénka (TV pořad)
2012 Zrcadlo tvého života (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace