foto

Hilde Bechert

  • nar. 1949
    Köditz, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Der Fahrradfahrer oder 'Schröders Leidenschaft' (TV film)
1992 Zürich - Transit

Dokumentární

2014 Die Åland-Inseln - Warten auf das Eis (TV film)
2013 Zu Tisch ... (TV seriál)
in der Albufera Valenciana (S13E08)
2009 Das Wirtshaus im Gut (TV film)
2006 Mädchen am Ball (TV film)
2003 Irgendwo in Bayern (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2013 Zu Tisch ... (TV seriál)
in der Albufera Valenciana (S13E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky