foto

Elise Gatien

  • nar. Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Poison Pen Pal (TV film)
2018 Secret Millionaire (TV film)
2017 Moonlight in Vermont (TV film)
2016 Love on the Sidelines (TV film)
Ms. Matched (TV film)
2015 Christmas Truce (TV film)
Dokonalé protiklady
Lost After Dark
Padesát odstínů šedi
Sorority Murder (TV film)
2014 Deeper
2013 Restless Virgins (TV film)
2012 Deník malého poseroutky 3
The Selection (TV film)
2011 Level Up (TV film)
2008 Dr. Dolittle 4
2007 Na území žen
2006 V zajetí posedlosti (TV film)

TV seriály

2019 The Murders (TV seriál)
Queen of Hearts (E03)
2018 Life Sentence (TV seriál)
Sleepless Near Seattle (E08)
Colony (TV seriál)
What Goes Around (S03E13)
Sea Spray (S03E10)
Lazarus (S03E08)
další epizody (4)
Lovci duchů (TV seriál)
Various & Sundry Villains (S13E12)
2017 Ghost Wars (TV seriál)
Post-Apocalypse Now (E09)
Whatever Happened to Maggie Rennie (E05)
The Exorcism of Marcus Moon (E04)
další epizody (4)
2016 Motiv (TV seriál)
Zahraniční vztahy (S04E08)
2015 UnREAL (TV seriál)
Return (S01E01)
iZombie (TV seriál)
Dead Air (S01E08)
Liv and Let Clive (S01E04)
The Exterminator (S01E03)
2014 Signed, Sealed, Delivered (TV seriál)
Lidé zítřka (TV seriál)
Endgame (E17)
2013 Prokletí Spooksvillu (TV seriál)
2012 Tajemství kruhu (TV seriál)
Prom (E21)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Tower Prep (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Trochu jiné stmívání (S06E05)
Smallville (TV seriál)
Učeň (S09E10)
2009 Smallville (TV seriál)
Průnik (S09E06)
2008 Hlídka (TV seriál)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Potrefené husy (S02E05)