foto

Louisa Lytton

  • nar. 7.2.1989 (32 let)
    Camden, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Louisa Lytton (narozena jako Louise Claire Lytton) je anglická herečka, která se narodila 7. Února 1989 v Camdenu. O několik let později se se svou rodinou odstěhovala do Londýna, kde navštěvovala Sylvia Young Theatre School v Marylebone. Z matčiny strany je částečně italského původu.

Jako herečka se proslavila v roce 2005, když se objevila v EASTENDERS jako Ruby Allen. Z tohoto seriálu odešla na konci roku 2006. V roce 2007 až 2009 účinkovala v policejním dramatu THE BILL, kde ztvárnila Beth Green. Také reprezentovala Velkou Británii v soutěži Dance Eurovision v roce 2008 v Glasgow a se svým tanečním partnerem skončila na 9. místě.

Ve filmu HARRY POTTER A TAJEMNÁ KOMNATA byla dvojník Emmy Watson (která v tomto filmu ztvárňuje Hermionu Grangerovou). Dne 27. Srpna 2007 se účastnila v produkci televize BBC Testu Národa, kde byla top „celebrity“ účastník. Věnuje se mnoha charitativním akcím a účastní se filmových premiér v průběhu celého roku. Objevila se v PRCI, PRCI, PRCIČKY: KNIHA LÁSKY, kde ztvárnila roli Imogen, britskou studentku na výměnném pobytu.

ArsenalEagle

Herecká filmografie

Filmy

2016 Fractured
2013 Young, High and Dead
2012 Payback Season
2009 Prci, prci, prcičky: Kniha lásky

TV seriály

2018 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Návod k vraždě (S12E16)
2015 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Obnažené dámy (S09E04)
2014 Edge of Heaven (TV seriál)
2010 Identity (TV seriál)
Luther (TV seriál)
1999 Ať jedí koláče (TV seriál)
Sňatek z rozumu (E05)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2019 Britain's Favourite Sweets (TV film)

Host

TV pořady

2016 The Funny Thing About... (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)