foto

Scott Gurney

  • nar. 1976

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Socratic Method, The
The Fluffer
1997 Rychlá kola (TV film)
Turbulence
1996 She Cried No (TV film)

TV seriály

2002 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
It's a Hot, Hot, Hot, Hot Christmas (S07E09)
1998 Push (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Dívka z proroctví (S01E12)
Komando (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Inna-Gadda-Sabrina (S02E08)
1996 Malibu Shores (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Jarní prázdniny (2. část) (S10E19)
1995 Cybill (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Raven-Symoné Presents
2006 Raven-Symoné: Raven's Postcards from Spain
2005 Jamie Lynn Spears: A Weekend with Jamie Lynn Spears

Dokumentární

2010 Jed ve Vegas (TV film)
2008 Hladoví lvi (TV film)
Hladoví medvědi (TV film)
Přežili kousnutí (TV seriál)
Přežití na Aljašce (TV film)
V čelistech krokodýla (TV film)
Žraloci (TV seriál)
2007 Hladoví žraloci (TV film)

TV pořady

2006 Shark Hunters II: East vs. West (TV pořad)
2005 Rock the Boat (TV pořad)

Host

TV pořady

2003 Hotlines (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky