foto

Stephen Papps

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Russian Snark
Stopař
2009 Eruption (TV film)
2008 Show of Hands
2007 We're Here to Help
2002 Vražda v Greenwich (TV film)
2001 Love Mussel (TV film)
2000 Vražedné důkazy (TV film)
1998 One of Them!
Via Satellite
1997 Possum
1995 Bonjour Timothy
The Imploding Self: A Journey Through the Life of Fergus McLafferty
1994 Lemming Aid
1993 Piano
Typhon's People (TV film)
1992 Braindead - Živí mrtví
1991 The End of the Golden Weather

TV seriály

2019 Fresh Eggs (TV seriál)
2016 Hillary (TV seriál)
2015 800 Words (TV seriál)
2014 Vraždy v Brokenwoodu (TV seriál)
2012 Spartakus (TV seriál)
Vyrovnání (S02E08)
Sacramentum (S02E07)
Zvolená cesta (S02E06)
další epizody (4)
2009 Power Rangers R.P.M. (TV seriál)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
Wizard (S02E05)
2000 Všeuměl (TV seriál)
1999 Duggan (TV seriál)
1996 Xena (TV seriál)
Válečný sirotek (S02E01)
1995 Herkules (TV seriál)
Vysvobozené srdce (S01E13)
Cesta do Calydonu (S01E03)
Mysterious Island (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1989 Shark in the Park (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace