foto

Peter Thomas

  • nar. 1.12.1925 (91 let)
    Breslau (Wroclaw), Preußen, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1999 Tach Herr Dokter - Der Heinz Becker Film
1993 Mein Freund, der Lipizzaner (TV film)
1979 Noch 'ne Oper (TV film)
Válečný kříž
1978 Heinz Rühmann erzählt Max und Moritz von Wilhelm Busch (TV film)
1977 Max und Moritz (TV film)
1975 Die Brücke von Zupanja
Sebechlebskí hudci
1974 Drei Männer im Schnee
1973 Versuchung im Sommerwind
1972 Stoff, aus dem die Träume sind, Der
1971 Die Anarchisten (TV film)
Die Tote aus der Themse
Erotik im Beruf - Was jeder Personalchef gern verschweigt
Gänsemagd, Die
Hänsel und Gretel
Kluge Bauerntochter, Die
König Drosselbart
Nacht von Lissabon, Die (TV film)
Unser Willi ist der Beste
Urlaubsreport - Worüber Reiseleiter nicht sprechen dürfen
Velký šéf
1970 Die Herren mit der weissen Weste
Die Weibchen
Engel, die ihre Flügel verbrennen
Liebling, sei nicht albern!
O Happy Day
Som hon bäddar får han ligga
Unter den Dächern von St. Pauli
1969 Amerika oder der Verschollene (TV film)
Der Mann mit dem Glasauge
Felicita..., La (TV film)
Hilfe, mich liebt eine Jungfrau
Hotel Royal (TV film)
Pedro Diabo Ama Rosa Meia-Noite
Výstřely na Broadwayi
Život ve dvou
1968 Der Gorilla von Soho
Der Hund von Blackwood Castle
Die Lümmel von der ersten Bank II – Zum Teufel mit der Penne
Dokonalé manželství
Dynamit v zeleném
Graf Öderland (TV film)
Im Banne des Unheimlichen
Smrt v červeném jaguáru
Vražda ve Frankfurtu (TV film)
1967 Brooklynský klub vrahů
Der Trinker (TV film)
Hadí jáma a kyvadlo
Jack of Diamonds
1966 Bucklige von Soho, Der
Der Kongreß amüsiert sich
Chladnokrevně předložený účet
Ich suche einen Mann
Old Firehand
Past sklapne o půlnoci
Playgirl
Znamení trojúhelníku
1965 Doktor Murkes gesammelte Nachrufe (TV film)
Chaloupka strýčka Toma
Neues vom Hexer
Ninotschka (TV film)
Noc v Manhattanu
Nun singen sie wieder
Tajemný mnich
Vražedné pouzdro na housle
1964 Begegnung in Salzburg
Das Verrätertor
Das Wirtshaus von Dartmoor
Die Gruft mit dem Rätselschloß
Doktor Murkes gesammeltes Schweigen (TV film)
Haben (TV film)
Lamm, Das
Nach Ladenschluss (TV film)
Poslední Mohykán
Schlinge, Die (TV film)
Záhadný Hektor
Zimmer 13
1963 Dantons Tod (TV film)
Der Belagerungszustand (TV film)
Der Zinker
Die Abrechnung (TV film)
Die endlose Nacht
Die weiße Spinne
Ein Alibi zerbricht
Indický šátek
1962 Das Rätsel der roten Orchidee
Jsem také jenom žena
Nachruf auf Jürgen Trahnke (TV film)
1961 Die Journalisten (TV film)
Die Seltsame Gräfin
Prinz Friedrich von Homburg (TV film)
1960 Ingeborg
Instinkt ist alles (TV film)
1959 Avaruusraketilla rakkauteen
Der Frosch mit der Maske
Lockvogel der Nacht
1958 Blätter im Winde (TV film)
1957 Cardillac (TV film)
1955 Das kleine Abc - Ein Quintett, als Scherzo zu spielen (TV film)

TV seriály

1980 Vinnetou (TV seriál)
1979 Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
1978 Cafe Wernicke (TV seriál)
Ein Mann für alle Fälle (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Sergeant Berry (TV seriál)
1973 Neues vom Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
Zu Gast in unserem Land (TV seriál)
1972 Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
1970 Der Kurier der Kaiserin (TV seriál)
Miss Molly Mill (TV seriál)
11 Uhr 20 (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1968 Babeck (TV seriál)
1967 Verräter (TV seriál)
1966 Melissa (TV seriál)
Raumpatrouille - Die phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion (TV seriál)
1965 Die Schlüssel (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)
1960 Am grünen Strand der Spree (TV seriál)
Es ist soweit (TV seriál)

Dokumentární

1976 Poselství bohů
1973 In Search of Ancient Astronauts (TV film)
1970 Vzpomínky na budoucnost

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace