foto

Alison Bruce

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The Kick (TV film)
2010 Avalonská střední (TV film)
2007 Tattooist, The
Ukradený život: Exkluzivní video (TV film)
2006 Dokonalá rasa
2005 V zajetí rychlosti
2004 Spooked
2003 Sylvie
1998 Chosen, The (TV film)
1992 Alex
Potopení lodi Rainbow Warrior
1991 End of the Golden Weather, The
Mon Desir
Old Scores
1990 Anděl u mého stolu
User Friendly

TV seriály

2016 Hillary (TV seriál)
2013 Na jezeře (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (6)
2010 This Is Not My Life (TV seriál)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
2006 Maddigan's Quest (TV seriál)
2001 Being Eve (TV seriál)
Nemocnice Mercy Peak (TV seriál)
Willy Nilly (TV seriál)
1998 Mladý Hercules (TV seriál)
1996 City Life (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Xena (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)
1990 Hvězdný běžec (TV seriál)
1989 Shark in the Park (TV seriál)
1987 Adventurer (TV seriál)
1984 Heroes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace