foto

Margrét Helga Jóhannsdóttir

  • nar. 4.5.1940 (77 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Helga
2015 Fúsi
2014 Zápal pro hru
2013 Days of Gray
XL
2011 Vulkán
2009 Bjarnfreðarson
2007 Skaup (TV film)
2006 Děti
Vychladlá stopa
2002 Jim, la nuit (TV film)
Sokoli
2000 Andělé všehomíra
1995 Statečný bojovník
1994 Áramótaskaup 1994 (TV film)
Zámek v oblacích
1989 Kristnihald undir jökli
1988 Foxtrot
1986 Stella jede na prázdniny
1984 Atómstöðin
1983 Jón Oddur & Jón Bjarni
1980 Land and Sons

TV seriály

2017 Fangar (TV seriál)
2011 Heimsendir (TV seriál)
2009 Fangavaktin (TV seriál)
2008 Dagvaktin (TV seriál)
2007 Næturvaktin (TV seriál)
2000 Lifandi! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace