foto

Vedat Erincin

  • nar. 1957
    Istanbul, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Auftrag (TV film)
Marie fängt Feuer - Stürmische Zeiten (TV film)
2018 Asphaltgorillas
Extraklasse (TV film)
2017 Das deutsche Kind (TV film)
Kirik Kalpler Bankasi
Rock My Heart
2016 Ein starkes Team – Geplatzte Träume (TV film)
Kommissar Pascha (TV film)
Weil ich dich liebe (TV film)
2015 300 Worte Deutsch
Becks letzter Sommer
Ein Fisch namens Liebe (TV film)
Içimdeki Insan
Nachspielzeit (TV film)
Nesmělý svůdník
Von Glücklichen Schafen
2014 A Quintet
Nejhledanější muž
Ztracen v Karastánu
2013 Karnaval
Wie Tag und Nacht (TV film)
Willkommen bei Habib
Zpívající ženy
2012 Agent Ranjid rettet die Welt
Auslandseinsatz (TV film)
Brüder (studentský film)
Kuma
Tag der Deutschen Einheit
2011 Almanya - vítejte v Německu
Tatort - Der Weg ins Paradies (TV film)
2010 Dem Besten aller Väter (studentský film)
Takiye: Allah yolunda
Vyznání víry
2008 Evet, beru si tě!

TV seriály

2019 Şampiyon (TV seriál)
2017 Das Institut, Oase des Scheiterns (TV seriál)
Dschermeni (TV seriál)
Neue Leben (E06)
Flüchtlinge (E04)
In den Augen der anderen (E02)
další epizody (4)
Kalp Atışı (TV seriál)
Zmizení (TV seriál)
Eine Familie (E04)
Zwei Mütter (E03)
Weil wir euch lieben (E02)
další epizody (4)
2015 Beş Kardeş (TV seriál)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Nečekaná láska (E09)
Kobra 11 (TV seriál)
Krevní msta (S20E01)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gefrorenes Blut (S12E16)
2012 Kobra 11 (TV seriál)
Chamtivost (S17E03)
2011 Huzurum Kalmadı (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace