foto

Marie Vinck

  • nar. 3.1.1983 (38 let)
    Antwerpen, Flanders, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Emperor
2017 Sprakeloos
2011 Making Of
2010 Dech
Smoorverliefd
2009 Amsterdam
SM-rechter
2008 Loft
The Box Collector
Vox Populi
2004 De kus
2001 Saint Amour (TV film)
1999 Kaas
1998 Blazen tot honderd

TV seriály

2017 13 přikázání (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (13)
2013 Safety First (TV seriál)
2012 Wolven (TV seriál)
2009 De Rodenburgs (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2005 Kavijaks, De (TV seriál)
2004 Witse (TV seriál)
1993 Moeder, waarom leven wij? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky