foto

Christopher Douglas

  • nar. 26.8.1969 (50 let)
    Knoxville, Tennessee, USA

Biografie

Christopher Douglas je americký herec. Narodil se v roce 1969 dne 29. srpna v Knoxville v Tennessee. Chodil na University of Tennessee a pracoval jako model. Diváci ho mohli vidět v seriálech jako jsou např. ŽENATÝ SE ZÁVAZKY A MLADÍ A NEKLIDNÍ. Objevil se ve filmech NEVIDITELNÉ KOMANDO (1997) a V ROLI MONY LISY (2000). V roce 2008 se objevil ve třech dokumentárních filmech: V ČELISTECH KROKODÝLA, HLADOVÍ MEDVĚDI A HLADOVÍ LVI.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2000 V roli Mony Lisy
1997 Stínové komando (TV film)
1995 Cyber Bandits

TV seriály

1999 Passions (TV seriál)
1994 Love Street (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Sežehnutí na troud (S08E21)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2008 Hladoví lvi (TV film)
Hladoví medvědi (TV film)
V čelistech krokodýla (TV film)

Hudební videoklipy

1998 Tori Amos: The Complete Videos 1991-1998 (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1990 Nicholas Craig, the Naked Actor (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky