foto

David Telford

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Kudy domů (TV film)
The End of the Golden Weather
1985 My First Suit
1966 Plain Jane (TV film)

TV seriály

2002 Revelations (TV seriál)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
1999 Xena (TV seriál)
Drobný problém (S05E08)
1998 Mladý Hercules (TV seriál)
The Legend of William Tell (TV seriál)
1996 Enid Blytonová: Tajemná místa (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Královský pár zlodějů (S01E17)
1994 Damnation of Harvey McHugh, The (TV seriál)
Letter to Blanchy (TV seriál)
1986 Worzel Gummidge Down Under (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1980 McPhail & Gadsby (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace