foto

Maciej Marczewski

  • nar. 1979

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fisheye
2019 Legiony
2018 Dywizjon 303
Kamerdyner
2017 Příznaky
Umění milování
2016 The Interrogation
2015 Król życia
Otec
2013 Był sobie dzieciak
2012 Beze studu
Mizející vlny
2011 Urodziny
2010 Kołysanka
Příznaky (studentský film)
2009 Generał - zamach na Gibraltarze
2008 Kolik váží trojský kůň?
2007 Rembrandtova Noční hlídka
Warszawianka
2005 Molly's Way
Papež Jan Pavel II. (TV film)
Skazany na bluesa
Teraz ja
2004 Cyrano
2000 Weiser

TV seriály

2020 Temné lesy (TV seriál)
Tvoje sestra je mrtvá (E05)
Lži (E02)
Konec nevinnosti (E01)
Blondynka (TV seriál)
Ruch oporu (S08E04)
Zofia (S08E03)
Zdrada (S08E02)
2019 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Rozprawa (S04E11)
Niespodziewana odsiecz (S04E09)
Blondynka (TV seriál)
Uczta Zofii (S08E08)
Ryzykowne gry (S08E07)
Coś ważnego... (S08E06)
další epizody (5)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Wszystko albo nic (S03E12)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Byle do świtu (S19E01)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S05E07)
2013 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ślepy los (S10E13)
Ranczo (TV seriál)
Trudne powroty (S07E12)
Czas konspiry (S07E11)
Koniec świata w Wilkowyjach (S07E10)
další epizody (4)
2012 Wszystko przed nami (TV seriál)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Zdrada (E04)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
Przeznaczenie (TV seriál)
Romans.net.pl (E12)
Piękno wieczne (E11)
2009 Przystań (TV seriál)
Przyjaciółki (E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Egzamin (S02E16)
2008 39 i pół (TV seriál)
Krótki lot (S01E04)
Londyńczycy (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Pitbull (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
2007 Kryminalni (TV seriál)
W desperacji (S07E13)
2006 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 8 (S02E08)
Episode 6 (S02E06)
Kryminalni (TV seriál)
Łowcy dusz (S02E12)
Egzekucja (S02E11)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Towar (S01E11)
2003 Tak czy nie? (TV seriál)

Dokumentární

2009 Generał (TV seriál)
Mistyfikacja (E04)
Pilot Prchal (E03)
Kurier z Polski (E02)
2005 Melodramat

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky