foto

Esmé Bianco

  • nar. 25.5.1982 (35 let)
    St. Albans, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Esmé Bianco je anglická modelka, herečka a zpěvačka. Esmé se narodila v St Albans, Hertfordshire, který se nachází blízko Liverpoolu, ve Velké Británii. Objevila se v několika krátkých filmech a hudebních videoklipech, stejně jako na živých akcích včetně Brit Awards.

V 18 letech se přestěhovala do Londýna, aby mohla studovat drama a divadelní umění na Goldsmiths College. Poté, co se v Londýně zabydlela, tak se začala věnovat modelingu. V roce 2003 se stala tváří kampaně značky Agent Provocateur. A v roce 2008 se stala tváří spodního prádlo značky The Modern Courtesan.

Dvakrát ve svém životě si vyzkoušela jaké je to být inspirací pro malíře (Christian Furr a Peregrine Heathcote). V době kdy studovala na univerzitě, tak začala hrát v kabaretní show WhiteWedding, kterou hrála po celém světě. Značka Terry de Havilland po ní pojmenovala jeden pár bot.

Její zatím nejvýznamnější rolí je postava Ros v seriálu HRA O TRŮNY, zajímavostí je to, že se v knižní předloze vůbec nevyskytuje, ale v seriálu by měla její posta postupně nabývat na významu.

V roce 2012 se přestěhovala do Los Angeles, aby mohla její herecké kariéra dále růst. Nejraději relaxuje u moře v městě Malibu poblíž Los Angeles, kde může zapomenout na své starostí. Mezi její oblíbené pořady a seriály patří Studio 30 Rock, Peep Show, Pravá krev, Zákon gangu a Frasier.

Butcher of Blaviken

Herecká filmografie

Filmy

2018 Living Among Us
Mind Puppets
2015 Král Škorpion: Cesta za mocí
Ominous (TV film)
2014 A Christmas Mystery (TV film)
2011 Eric & Ernie (TV film)
2010 The Big I Am
2009 Burlesque Fairytales
2008 Chemical Wedding
2006 Dolls

TV seriály

2016 V zajetí kouzel (TV seriál)
Have You Brought Me Little Cakes (S01E13)
The Strangled Heart (S01E08)
The Source of Magic (S01E02)
2015 V zajetí kouzel (TV seriál)
Unauthorized Magic (S01E01)
2013 Gay of Thrones (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Cesta vzhůru (S03E06)
A nyní je jeho stráž u konce (S03E04)
Ulička trestu (S03E03)
další epizody (4)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
Zahrada kostí (S02E04)
další epizody (5)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Zvítězíš, nebo zemřeš (S01E07)
Zlatá koruna (S01E06)
další epizody (5)
2010 Any Human Heart (TV seriál)

Dokumentární

2009 Under the Influence... Of Tease!

TV pořady

2008 The BRIT Awards 2008 (TV pořad)
2007 The BRIT Awards 2007 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace